KONTAKT OSS

41 92 86 84

flyt@flytevent.no

Search here:

Flyt Event AS

Flyt Event AS drives av Dani Larsen og Knut Egeland.

Knut sa i 2012 opp sin faste jobb for å satse på eget firma med Steg To AS hvor han arrangerte kommersielle konkurranser som Hvaler Triathlon, Hvalerløpet, Fredrikstad Triathlon, Uvdal Triathlon, og Fredrikstad Vintertriathlon. Gjennom sine stadig nye kontakter og sponsorer ble events en naturlig del av arbeidet. På sikt tok eventbiten opp så stor del av hverdagen at Knut bestemte seg for å satse fullt og helt på dette og dermed startet Egeland Event. Etter halvannet år startet han så Flyt Event AS sammen med Dani Larsen.

Dani har lang fartstid innen event. I 2013 sa han opp sin stilling som lærer og startet å jobbe fulltid med firmareiser og arrangement. I løpet av tiden har han stått ansvarlig for arrangement og reiser og i 2017 var han hovedansvarlig for et jubileum med 2000 ansatte. Dani har også en historie som aktiv musiker og besitter derfor et stort nettverk og spesialkompetanse i underholdningsverden. I 2019 sa Dani opp sin stilling som byråsjef og satset fullt på å starte Flyt Event sammen med Knut.

Knut og Dani besitter hver sin kompetanse og sammen utfyller de hverandre godt. To karer i sin beste alder som er “fremme i skoa” og har et bredt nettverk på tvers av bransjer. Flyt Event vil derfor være et trygt, innovativt og morsomt valg dersom ditt firma skulle velge et samarbeid med disse gutta.

La oss ta en prat.

Hver festlig anledning begynner med at vi tar et helt uforpliktende og uformelt møte for å snakke litt om hvordan du ønsker at begivenheten skal feires. Hvis du ikke er så begeistret for kontaktskjema kan du heller ringe eller sende en mail. Vi høres!

41 92 86 84

flyt@flytevent.no

Vår prosess

Vi har en idé om at struktur og detaljplanlegging lønner seg. Da blir eventet også en suksess!
1

Uforpliktende møte

Vi avtaler et uforpliktende møte hvor vi kartlegger dine behov og forteller hvordan vi kan hjelpe deg.

2

Planlegging

Vi setter opp en skybasert, detaljert prosjektplan som dere kan følge gjennom hele perioden frem til arrangementet.

3

Gjennomføring

Alt er planlagt og tilrettelagt og det eneste du trenger å gjøre er å møte opp på festen og ta mot all cred.

4

Evaluering

Vi tar et evalueringsmøte så tidlig som mulig etter arrangementet.

Fornøyde kunder

Jan Grønbech Country Director Google Norge

Vi benyttet Flyt Event som partner for gjennomføring av vår årlige sommerfest - og det ble en suksess! Solid planlegging og prikkfri gjennomføring medførte at våre ansatte bare kunne nyte ettermiddagen og kvelden i fantastiske omgivelser i Oslofjorden og på Kavringen.

Einar Ingvaldsen Markedssjef, Huseby Kjøkken AS

Flyt Event ble i forbindelse med Husebys forhandlermøte, engasjert til gjennomføring av et event hos oss. Eventet ble gjennomført prikkfritt, med stort engasjement og innlevelse. Vi fikk gode tilbakemeldinger på idè og gjennomføring fra våre forhandlere som deltok. Vi kan absolutt anbefale Flyt Event på tilsvarende arrangement.

Jørgen Riiser Markedssjef, Auka

Knut er en kyndig arrangør med øye for detaljer. Han er flink til å tilpasse oppleggene til gruppens humør, størrelse og behov.

Jeg anbefaler Flyt Event!